Notice: Use of undefined constant NO - assumed 'NO' in /var/www/fonsdartferrerpedrol.org/mainfile.php on line 2 Moments

Dins l'objectiu general del Fons d'Art de posar a l'abast del gran públic i difondre l'obra de Ferrer Pedrol, es duen a terme un seguit d'activitats. Alhora i d'aquesta manera, pretenem contribuir a la promoció de l'art i la cultura en general com a via d'expressió útil i constructiva, seguint el criteri i finalitat perseguits al llarg de tota la vida per l'artista.

Exposicions periòdiques de l'obra gràfica: antològiques, temàtiques, etc.. Activitats diverses dins l'àmbit de la cultura en general i de qualsevol acció que treballi l'art, en el seu sentit més ampli, com a mitjà d'expressió de sentiments i emocions són algunes de les tasques que realitza de forma regular el Fons d'Art, així com l'edició d'un llibre amb textos autobiogràfics i la recopilació i publicació de l'obra literària de l'artista.

El Fons d'Art aprofundeix en la recerca i estudi dels elements que configuren la personalitat de l'artista, indagant aquells fets que modelaren persona i obra. S'inclou entrevistes a coetanis, anàl.lisi d'escrits i de notes autobiogràfiques, etc.

Restem oberts a oferir-vos informació més detallada i a noves propostes de col.laboració. CONTACTEU-NOS!  

 

 

Activitats Genèriques
Activitats Realitzades
Tots els drets reservats © 2010 - fonsdartferrerpedrol.org - Valid XHTML 1.1 CSS Válido