Notice: Use of undefined constant NO - assumed 'NO' in /var/www/fonsdartferrerpedrol.org/mainfile.php on line 2 Moments
Corresponent a l'oferiment de l'Ajuntament de Ciutadella i fruit d'aquest caire d'actualitat que el caracteritza pel que fa a temes culturals, es realitza aquesta exposició. En paraules d'Avel.lí Casasnovas, regidor de Cultura: "Ens plau tenir entre nosaltres aquest singular artista, segur que la seva particular visió de l'entorn i societat, ha de contribuïr a ampliar i donar noves perspectives al bagatge cultural del nostre poble".
El surrealisme crític de Ferrer Pedrol a la Sala Centenari. Un cop més la selecció escollida mostra el Ferrer Pedrol autodidacte i marcat per la Guerra Civil, fet que transcendeix a la seva obra agafant un to reivindicatiu i crític, mentre es manté distant a l'art i les diverses tendències fins al final de la seva vida.
D'entre les opinions, destaca la de l'arqueòleg local Josep Marquès: "...em va colpir en primer lloc l'autèntica espontaneïtat expressiva que sura damunt de cada tema. Coneixedor de l'obra des de la infantesa, ha estat necessari arribar a adult donar-me compte de l'exacte dimensió del seu caràcter, testimoni fefaent d'un model de valors i referències per a la nostra societat".
1
Activitats Genèriques
Activitats Realitzades
Tots els drets reservats © 2010 - fonsdartferrerpedrol.org - Valid XHTML 1.1 CSS Válido