Notice: Use of undefined constant NO - assumed 'NO' in /var/www/fonsdartferrerpedrol.org/mainfile.php on line 2 Moments
Fupar, la Fundació Privada President Amat Roumens, de l'obra social de Caixa de Terrassa, vesteix les seves noves instal.lacions amb quadres de l'artista Ferrer Pedrol.
La missió de la Fundació és la de promocionar les persones amb discapacitat intel.lectual, a partir del treball, per assolir nivells dignes de qualitat de vida i "normalitat" social. Coincideix doncs amb alguns dels valors que formen part essencial del fil argumental de l'obra d'en Ferrer Pedrol; la dignitat de l'home basada en la igualtat, la necessitat de transformació social a partir del treball individual, així com els sentiments que el pintor expressa davant de personatges i situacions que s'aparten d' aquest món ideal. Aquest desig de transformació social únicament és realitzable a través de la suma de conductes individuals, en aquest cas, l'artista hi contribueix per mitjà de la seva expressió més íntima.
Amb la selecció de les obres, Fupar i el Fons d’Art, volen il.lustrar els valors morals i de servei a la societat que tant l’entitat com l’artista tenen per objectius. Al realitzar-la s’ha comptat amb el consell,opinió i vist-i-plau de persones -“ amb prou reconegut prestigi en el camp de l’historiografia de l’art, de la crítica, de les exposicions i les arts plàstiques...”- diu la mateixa Caixa Terrassa, com son el Sr. Màrius Samarra , patró del Centre Cultural, i el Sr. Eduard Vives director del mateix centre.
1
Activitats Genèriques
Activitats Realitzades
Tots els drets reservats © 2010 - fonsdartferrerpedrol.org - Valid XHTML 1.1 CSS Válido