Notice: Use of undefined constant NO - assumed 'NO' in /var/www/fonsdartferrerpedrol.org/mainfile.php on line 2 Moments
EL CARÀCTER INDOMABLE DE FERRER PEDROL REVIU A BELLES ARTS. La inauguració la va presidir l'escriptor Paco Candel, la directora de la seva fundació Sra.Margarita Garcia O'Meany i el Regidor de Cultura de l'Ajuntament de Sabadell junt als directius de l'Acadèmia de Belles Arts.
Paraules d'en Paco Candel durant la presentació de l'acte: "Cal fer notar la trencadora inquietud present en totes les seves obres siguin del tema que siguin, l'absoluta sinceritat amb que manifesta el seu rebuig a la intolerància i el racisme, denunciant fets que el colpeixen i donant testimoni de la seva opinió en favor de la pau, la cultura i les llibertats. La seva inqüestionable vàlua artística, la coherència dels seus postulats i el despreci que fa de nom i fama per contrarrestar el mercantilisme de l'art, el fan absolutament singular en el panorama artístic del seu moment, amb una obra de constant i rotunda actualitat.
D'aquesta exposició se n'ha dit: "la seva obra no deixa indiferent a ningú, dibuixa una indomable figura artística i un personatge que es lamenta de les coses tan ignominioses que es poden fer per arribar a vendre. Un pinzell consagrat a un discurs, al servei de la denúncia i la societat, tot plegat emmascarat per una visió molt particular del seu entorn".
1
Activitats Genèriques
Activitats Realitzades
Tots els drets reservats © 2010 - fonsdartferrerpedrol.org - Valid XHTML 1.1 CSS Válido