Notice: Use of undefined constant NO - assumed 'NO' in /var/www/fonsdartferrerpedrol.org/mainfile.php on line 2 Moments
Totalment desconeguts, els dibuixos de Ferrer Pedrol són faceta cabdal, per la seva forta personalitat i frescor, de cara a comprendre el caràcter i les inquietuds de l’artista. És en el dibuix quan Ferrer Pedrol es mostra encara més directe.
Sota el nom “70 d’anys de ninots”, el Fons d’Art Ferrer Pedrol presenta una selecció de dibuixos inèdits dels més de 5.000 que comprenen la producció l’artista, corresponents a les dècades dels 30 als 60. El Sr.Domènec Ferran, director del Museu de Terrassa, n'ha sigut el comissari.
L’espontaneïtat és el tret que preval generalment sobre altres consideracions sigui el tema que sigui. Paisatges, oliveres, estudis del natural, notes, apunts i esborranys, desfilen durant aquests “70 anys de ninots” . Molts d’ells realitzats sobre suports aprofitats i en tant diferents circumstàncies donen fe del temps esmerçat i “dibuixen” el seu perfil d’artista vocacional, inquiet i apassionat. Compromès, rebel, crític, càustic, burleta, rialler i festiu però alliçonador, tendre i humanista.
1
Activitats Genèriques
Activitats Realitzades
Tots els drets reservats © 2010 - fonsdartferrerpedrol.org - Valid XHTML 1.1 CSS Válido